Bright Icon

Blog

Herenhuis te Brugge

Onze klant renoveerde een geklasseerde herenwoning in Brugge. Wij werkten mee aan de implementatie van nieuwe technieken met behoud van het oorspronkelijke karakter en de ziel van deze woning.

 

Ook de zolder werd volledig aangepakt en ingericht als polyvalente ruimte met een zeer lange tafel die mooi verlicht wordt. In de nok van het dak adviseerden we de plaatsing van een rail met daaraan de mooie pendels Marbul van Modular.

Deel dit artikel

Ander nieuws

Nieuwbouwvilla Blankenberge keuken en leefruimte

Onze klant vroeg ons advies bij de ganse installatie van de woning, voor verlichting en toepassing van de allernieuwste technieken op vlak van energie-efficiëntie, zonder in te boeten aan optimaal wooncomfort en een sfeervol geheel.

Vakantie-appartementen Knokke

Onze klant renoveerde een geklasseerd gebouw in Knokke aan de Lippenslaan vlak bij zee en strand tot luxe vakantie-appartementen. Hierbij werd ons gevraagd mee te denken over het concept op het vlak van huisautomatisering en verlichting.

Te renoveren interieur villa De Haan

Onze klant vroeg ons bij de renovatie van zijn interieur en verlichting speciaal te letten op het bekomen van een gezellige sfeer in de leefruimte.